lv
Meklē kolekcija.lv veikalā
Preces un pakalpojumi
https://presto.lv/edgars-priekulis Noteikumi
Fermentēšanas kalendārs 2024. gadam
Pavārgrāmatas
Cena: 25.00 €
Kods: KO00996
Krāsa:
Dažādas krāsas
Daudzums:
Pievienot grozam
Atrodas studijā Rīgā, Elizabetes ielā 81
  • Kalendāra autore Baiba Rudoviča tic, ka ikvienā latvietī mīt īsts fermentētāja gars, tikai dažos tas vēl nav atmodies! Ar šī kalendāra palīdzību autore vēlas to atmodināt. Savukārt tiem, kas jau ir pieredzējuši fermentētāji, šī būs iespēja izmēģināt jaunas, veselīgas un radošas receptes.
  • Kalendārā apskatīts fermentēšanas jēdziens, pamatnoteikumi, kas jāievēro fermentējot, kā arī 10 vienkāršas un pārbaudītas receptes. Kalendāru bagātina iedvesmojošas fermentētu produktu bildes, kuru autore ir Elīze Zaļuma.
  • Aizliegts pārpublicēt un izplatīt materiālus no "Fermentēšanas Kalendāra 2024.gadam" jebkādā formātā, ieskaitot PDF failus vai to fragmentus, bez rakstiskas saskaņošanas ar autori Baibu Rudoviču.
  • Piegāde un atgriešana
  • Piegāde 10 darba dienu laikā
  • Atgriešana veikalā 15 dienu laikā
  • Pavārgrāmatas

    Tevi noteikti interesē:

    "Fermentēšana ar Baibu Rudoviču"

    Kolekcija, kuru fermentēšanas Guru Baiba Rudoviča speciāli atlasījusi gan tiem, kuri uzsāk savus eksperimentus fermentēšanā, gan arī pieredzējušiem fermentēšanas ekspertiem.

    Šeit pieejamas:

    Burkas no Weck, kuras īpaši piemērotas fermentēšanai. Weck ir viens no pasaules slavenākajiem stikla burku zīmoliem. Ar savu dizainu, visaugstāko vācu kvalitāti un unikālo konservēšanas sistēmu, šīs burkas, burciņas un pudeles noder ne tikai fermentēšanai un konservēšanai, bet arī dekorācijām un skaistai ēdienu pasniegšanai. Burku īpašais izturīgais stikls atļauj tās saldēt, likt cepeškrāsnī un mikroviļņu krāsnī, savukārt vāki atļauj tās glabāt vienu uz otras gan ledusskapī, gan pieliekamajā! Šeit iekļaujam arī sloga vākus. 
    Pie katras burkas aprakstā var atrast kāda izmēra sloga vāks ir nepieciešams konkrētajai burkai.

    Detalizētu informāciju par Weck burku izmantošanu skaties arī filmā: https://www.youtube.com/watch?v=8ykvF_5Bc8A

    Kolekcijā pievienoti ar naži, piltuves un citi nepieciešamie instrumenti ērtākai fermentēšanai.

    Veiksmīgus eksperimentus!

    Foto: Elīze Zaļuma

    Zīmoli